English

O agenciji

   vremevodevarstvo okoljanaravapodnebne spremembepotresizrak
ARSO > o agenciji > novice
O agenciji
RSS

14. februar 2019

ARSO uspešno preko zunanje presoje po SIST EN ISO 9001:2015

Agencija Republike Slovenije (ARSO) za okolje je februarja 2019 uspešno prestala obnovitveno presojo sistema vodenja kakovosti po standardu SIST EN ISO 9001:2015. Presojal nas je Slovenski Inštitut za kakovost in meroslovje. Na podlagi uspešne presoje bo podaljšana veljavnost certifikata za naslednja tri leta. ARSO je sicer k preverbi uresničevanja izboljšav zavezan z vsakoletno presojo.

Področja, ki jih želimo tudi v prihodnje razvijati do vedno boljše poslovne prakse so: osredotočenost na odjemalce, voditeljstvo, angažiranost zaposlenih, procesni pristop, neprestano izboljševanje, odločanje na podlagi dejstev, upravljanje odnosov in prepoznavanje oz. obvladovanje tveganj.

ARSO je tako zavezan kakovostnemu izvajanju svojih storitev. Certifikat kakovosti ISO 9001 imamo pridobljen od leta 2004, oba naša laboratorija, umerjevalni in kemijsko analitski, pa sta akreditirana po standardu SIST EN ISO/IEC 17025. Pridobljen imamo tudi certifikat izvajalca navigacijskih služb zračnega prometa za izvajanje nalog letalske meteorologije.

Na ARSO bomo še naprej zagotavljali ustrezno raven kakovosti naših storitev ter odgovarjali na potrebe naših uporabnikov. Neodvisne zunanje presoje so pomembne za sistematičen razvoj organizacije, da bi delovala trajnostno, skladno in učinkovito.


Kontakt

Agencija RS za okolje
Vojkova 1b
1000 Ljubljana, Slovenija
Tel: +386 (0)1 4784 000
Fax: +386 (0)1 4784 052
gp.arso@gov.si

Izpostavljene vsebine

Novice
Katalog informacij javnega značaja
Obvestila
Razpisi
Javna naznanila

 

Okoljski znaki
EU sofinancira
Laboratorij
Knjižnica
Uradne ure
Kje smo

Povezave

Vlada Republike Slovenije
Ministrstva
Vladne službe
Državni zbor
E-uprava
© Agencija Republike Slovenije za okolje
Omejitev odgovornosti
O spletnih straneh ARSO